Anne, vol. I. Casa cu frontoane verzi

Anne vol I Casa cu frontoane verzi - I.M. Montgomery
Producător PREDANIA

Anne, vol. I. Casa cu frontoane verzi
Autori: I.M. Montgomery
nr. pagini: 284
format: 13 x 20 cm.
Editura: PREDANIA
Prețul de vânzare 15,00 lei
Preţ de bază 15,00 lei
Pretul de vanzare cu reducere

disponibilitate2.gif

Preloader
A trecut ceva vreme de când primii cititori ai acestui îndrăgit roman descopereau plini de încântare lumea lui Anne Shirley din Green Gables, iar eroina rămâne, până astăzi, unul dintre cele mai iubite personaje din literatura pentru copii – şi pe bună dreptate! Nu ai cum să nu rămâi fermecat de fetiţa vorbăreaţă, cu o imaginaţie atât de vie şi cu o inimăplină de loialitate şi entuziasm. Cititorilor le este uşor să se identifice cu Anne şi să empatizeze cu firea ei plină de dramatism, fie că eroina se află în culmea bucuriei sau în abisul disperării, iar capacitatea ei de a vedea frumuseţea pretutindeni este o sursă continuă de inspiraţie.
Măiestria autoarei în a crea personaje memorabile şi dialoguri realiste fac din „Anne” o lectură uşor de parcurs, iar cei care sunt pregăţiţi să o însoţească pe Anne în călătoria ei plină de aventuri, vor descoperi în ea un partener pe cinste.
 
Anne este cel mai îndrăgit personaj din operele de ficţiune destinate copiilor, de la nemuritoarea Alice încoace. (Mark Twain)
Nu există încă recenzii pentru acest produs.