Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete

Atlasul frumuseții Femeile lumii în 500 de portrete - Mihaela Noroc
Producător HUMANITAS

Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete
Autori: Mihaela Noroc
nr. pagini: 352
format: 18.7 x 24 cm.
Editura: HUMANITAS
Prețul de vânzare 95,00 lei
Preţ de bază 95,00 lei
Pretul de vanzare cu reducere

disponibilitate2.gif

Preloader
Atlasul frumuseții este o emoționantă călătorie în imagini și povești de viață din toate colțurile lumii și a devenit de-a lungul celor patru ani un adevărat fenomen online. Proiectul e urmărit de aproape un milion și jumătate de oameni pe rețelele de socializare și e prezent des în media internațională.
Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi.
 
 
 
 
 
Elle, RAI, SKY News sunt doar câteva dintre numele mari care au prezentat pe larg Atlasul frumuseții, transformându-l în cel mai mediatizat proiect artistic creat de un român, în zilele noastre.
 
„În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat imagini noi, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)
Nu există încă recenzii pentru acest produs.