Tehnologii generale în industria alimentară fermentativă. Manual clasa a X-a (modulul III). Domeniul de bază: industrie alimentară

Tehnologii generale în industria alimentară fermentativă Manual clasa a X-a modulul III Domeniul de bază industrie alimentară - Carmen Popescu, Iuliana Leustean, Mihaela Gheorghiu, Ana Daniela Cristea
Producător CD PRESS

Tehnologii generale în industria alimentară fermentativă. Manual clasa a X-a (modulul III). Domeniul de bază: industrie alimentară
Autori: Carmen Popescu, Iuliana Leustean, Mihaela Gheorghiu, Ana Daniela Cristea
nr. pagini: 80
format: 21 x 28 cm.
Editura: CD PRESS
Prețul de vânzare 20,99 lei
Preţ de bază 20,99 lei
Pretul de vanzare cu reducere

disponibilitate2.gif

Preloader

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru Filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară. Manual pentru cls. A X a

Nu există încă recenzii pentru acest produs.