Dicționar de genetică

Dicționar de genetică - Daniela Neagos, Ruxandra Cretu, Dana Maria Mierla
Producător ALL

Dicționar de genetică
Autori: Daniela Neagos, Ruxandra Cretu, Dana Maria Mierla
nr. pagini: 184
format: 13 x 20 cm.
Editura: ALL
Prețul de vânzare 23,66 lei
Preţ de bază 24,90 lei
Pretul de vanzare cu reducere

disponibilitate2.gif

Preloader
Genetica este o știință modernă care a înregistrat remarcabile progrese în ultima perioadă și care ocupă un loc extrem de important între celelalte științe bio-medicale. Cu această lucrare, autorii și-au propus să umple un gol în literatura de specialitate de acest gen și să ofere un instrument util de cunoaștere pentru cei preocupați de studiul vieții cu numeroasele, incitantele și încă enigmaticele sale aspecte.
 
Prin conținutul său, acest dicționar reprezintă un ghid util atât pentru elevii și studenții de la facultățile de profil, cât și pentru publicul interesat să pătrundă tainele vieții. Prin definirea clară, simplă și concisă a termenilor, dicționarul devine ușor accesibil, facilitând dobândirea de vocabular, cunoștințe și, în special, un larg concept despre rolul geneticii.
 
Dicționarul de genetică reprezintă rezultatul unei informări la zi și a unei riguroase selectări a noțiunilor impuse de progresele științei, care a reunit într-un volum redus cele mai importante concepte și probleme ale geneticii.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.