Terapia cognitiv-comportamentală. Cum să îți îmbunătățești gândirea și viața

Terapia cognitiv-comportamentală Cum să îți îmbunătățești gândirea și viața - Stephen Briers
Producător ALL

Terapia cognitiv-comportamentală. Cum să îți îmbunătățești gândirea și viața
Autori: Stephen Briers
nr. pagini: 388
format: 13 x 20 cm.
Editura: ALL
Prețul de vânzare 33,16 lei
Preţ de bază 34,90 lei
Pretul de vanzare cu reducere

disponibilitate2.gif

Preloader
Terapia Cognitiv Comportamentală (TCC) îți oferă cele mai eficiente instrumente pentru a înțelege mecanismele gândirii și pentru a învăța cum să le controlezi.
 
 
Trăiești cu convingerea că viața ta depinde de ceea ce ți s-a întâmplat în copilărie sau de hotărârile pe care le-au luat alții în numele tău? Ești sigur că nu poți să scapi de temeri, de frustrări, de fobii, de impulsivitate?
 
Ascultă vocea rațiunii tale, aceea care te ajută să desparți gândurile de sentimente. Încearcă să înțelegi emoțiile care te forțează să acționezi într-o anumită direcție. Schimbă-ți comportamentul prin terapie și îți vei îmbunătăți întreaga viață!
 
Până acum câțiva ani, terapia era asociată de obicei cu canapele și lacrimi, cu tăceri meditative, cu dezgroparea dureroasă a amintirilor din copilărie și a fanteziilor ascunse. Aceste prejudecăți au ajuns însă la un sfârșit odată cu apariția terapiei cognitiv-comportamentale, noua tehnică terapeutică prin conversație căreia psihoterapeutul Stephen Briers îi dedică cartea de față. Cu ajutorul acestui instrument prețios, îți vei conștientiza problemele și vei reuși, pas cu pas, să le elimini din viața ta.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.